Som en ferie, men alikevel ikke!

Det var en fin uke fra den 17.08.09-21.08.09. Vi var nemlig på leirskole og tre skoler skulle tilbringe en hel uke på øya Bolærne.
dsc00913
Og alle velde levde i bygget 1990. Det første som ble sagt var vel all informasjonen og romtildelig. Det var plass til rundt seks personer på rommene, men de fleste var rundt fem. Kom selv på rom med Miriam, Martine, Signe og Stine. Alle sto opp fra rund sju til halv åtte, siden det var frokost klokka åtte. Så var det fritid til klokka ni, da måtte alle være på rommene p.g.a. rominspeksjon. Klokka ti var det tid for aktiviteter eller leker. For eksempel klatring var en aktivitet, og kassestabling og fisking eller paddling var leker (frileker som man valgte gjennom den ene dagen). Jeg valgte kassestabling. Det var veldig gøy, og spenndende også, oggruppa mi og jeg klarte 16 bruskasser oppe på hverandre!
kopi av dsc00706 kopi av dsc00725
De fleste kom opp til rundt 14-15 kasser. Bare to som kom til 16 kasser. Gruppa mi var Martine, Kristian S, Heidi og meg. Ett godt team ^^
Heidi var en bra kaster, og kastet opp kasser til Kristian S til det kom opp til 10-12 kasser ca. Da hun ble sliten i armene og jeg overtok. Da var det Martine og Heidi som støttet kassene. Jeg tror du skjønner alt bedre om du ser på bildene som jeg la ut.
Det var også en dag (Torsdag) som vi tok en tur med båt til Mellom Bolærne og lærte om den russiske fangeleiren som var der rundt eller til år 1945. Det var jo gøy og høre på, men det var så vamt så det føltes ut som om jeg skulle omkomme inntill vi var inne i skogen igjen. Vi lærte mye der, og etter å ha gått lenge stoppet vi for å høre om ei som het Martine "ettellerannet". Så gikk vi en lang vei med røtter og steiner til dit vi skulle spise. Etter maten gikk gruppa min (B gruppa i matlagning på skolene) bort til båtene for det bølgeturen de andre hadde mens vi gikk, så nå skulle de andre gå den samme ruta som vi gikk.
Bølgene var veldig morsomme og nesten alle ble våte xD Tror noen var litt redd for å bli våte siden de gjemte seg i regntøyet sitt. Hehe..
Som sikkert mange har opplevd eller vet, (eller kanskje ikke) er det alltid noen man kommer bedre overrens med enn andre, og selvfølgelig alltid minst èn kjekkas på leirskolene. Jeg har iallefall opplevd begge deler <3
dsc00707 Heidi dsc00884 Joachim og Simen
HUSK AT DU IKKE FÅR LOV TIL Å TA BILDENE

Én kommentar

Martine :D

22.sep.2009 kl.20:04

BLOGG LITT NÅ JENTA MI :D

Skriv en ny kommentar

Elise

Elise

12, Sørum

er her nå :)

Jeg beskriver meg selv som ei hyggelig, søt jente som elsker fart og spenning. Og sitte stille og gjøre ingenting blir nok litt for kjedelig for meg, kan man si. Jeg sitter ofte forran data`n og taster på hjemmesiden min, men er også mase ute i friluft. F.eks. så er jeg ufattelig mye på stallen, der jeg har noen av mine beste venner. En hest har jeg også på denne gården, som heter Zorro og er en blandingsponni. Hjemmet i den lille koselige gata vår har jeg en nydelig hund, og en nusselig katt. Hunden har vi hatt helt siden vi flyttet hit, og denne hunden heter Santia, og er en Golden Retriever. Vi har jo også en katt som jeg har sagt, og hu heter Jessy, oppkalt etter et hesteblad. Hun er en Huskatt forresten. Jeg er for tiden veldig opptatt av vennene mine, og alt begynner og intresere meg denne tiden her :) Fart med ponnien min er også noe jeg elsker for tiden. Det siden jeg elsker fart og vind i håret, pluss noen høver som dundrer under bakken på en. Det føltes faktisk som og fly i himmelen. Det går såpass fort opp at jeg ikke er sikker på når jeg skal sette ned farten <3 Men alle har jo også sine dålige og sure dager, som jeg også får innemellom. Og det eneste som hjelper når jeg blir såpass sur og grinete, er og sette meg rolig ned i senga mi, og skru på TV`en på Disney Channel.. Etter hvert blir jeg som ny igjen. Som er bra for de som ikke liker meg sint.. (Som om noen egentlig liker det :P)

Kategorier

Arkiv

hits